Extrastämma med anledning av revision första halvåret 2020

På årsstämman 2020 togs beslut om en extra revision omfattande första halvåret 2020. Detta med anledning av att hela styrelsen bytts under verksamhetsåret. Den nya styrelsen fick i uppdrag att sammankalla en extra stämma för att behandla denna revision.

Vi har i styrelsen nu beslutat att ej kalla till extrastämma. Anledningen är läget med Covid-19. Vi finner att det inte finns anledning att samla medlemmarna och därmed riskera att utsättas för smitta. Även om vi håller oss till rekommenderat maxantal deltagare, 50 personer, bedömer vi oss inte kunna göra detta på ett helt säkert sätt.

Beslutet innebär att vi redovisar denna revision på nästa ordinarie stämma, som enligt stämman skall hållas våren 2021. Datum för denna har ej bestämts. Om läget med Covid-19 är lika bekymrande som nu kan det bli så att vi skjuter på mötet till framåt sommaren då vi kan vara utomhus.

Hälsningar

Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *